Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Κυκλοφοριακή αγωγή από την Τροχαία Δράμας στην Ονειρούπολη

Κυκλοφοριακή αγωγή από την Τροχαία Δράμας στην Ονειρούπολη

Το Τμήμα Τροχαίας Δράμας και η Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) συμμετέχει φέτος στην Ονειρούπολη στο πλαίσιο της δράσης «Περίπτερο κυκλοφοριακής Αγωγής». Αντιπροσωπεία Αστυνομικών αποτελούμενη από τον Πρόεδρό  Αναστάσιο Δραγουδάκη, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης  ΄Αγγελο Παπαθεμελή και το μέλος της Γραμματείας Γυναικών  Κλεονίκη Σαντόλη, πραγματοποίησε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου «……εθιμοτυπική επίσκεψη στο εν λόγω περίπτερο, συνδράμοντας παράλληλα οικονομικά αλλά και ηθικά την συγκεκριμένη δράση. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, μας παρουσιάσθηκε αναλυτικά το περιεχόμενο της δράσης το οποίο περιλαμβάνει:

1)ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ-ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ,

2)ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,

3)ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ,

4)ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ  ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

5)ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΣΤΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ,

6)ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,

7)ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΝΚΑΡΔΩΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

8)ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.

Κατόπιν, η Ένωσή μας συνεχάρη τους συντελεστές υλοποίησης της αξιόλογης και επιτυχημένης αυτής δράσης και συγκεκριμένα τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Αστυν.Δ/ντή κ. ΚΑ΄Ι΄ΠΑΚΗ Γεώργιο, τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας Αστυν.Α΄ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ιωάννη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Δράμας/Διεθνούς ΄Ενωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Αστυν.Α΄ κ.ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά καθώς και όλους τους/τις συναδέλφους μας, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της, μιας και όπως μας  γνωστοποιήθηκε,  την έχουν  αγκαλιάσει  ήδη  3.000  παιδιά.

Επ’ ευκαιρία αυτού, ως θεσμικοί εκπρόσωποι των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας σε περιφερειακό επίπεδο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.ΠΑΤΑΚΑΚΗ Ανάργυρο και τον Δήμαρχο Δράμας κ.ΜΑΜΣΑΚΟ Χριστόδουλο για την πολύτιμη αρωγή και συμπαράστασή τους στο αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, γεγονός που αποδεικνύεται εμπράκτως και από την υλοποίηση της ανωτέρω δράσης, για την ανάδειξη του ανθρώπινου προσώπου του Έλληνα Αστυνομικού και  την εμπέδωση της κυκλοφοριακής συνείδησης-αγωγής στα παιδιά μας.

Πηγή: www.dramini.gr

Δημοσιευμένο: policenet.gr

Δείτε επίσης

Μειωμένα ωράρια και αλλαγές στις άδειες δημοσίων υπαλλήλων

Ευνοϊκές αλλαγές για κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων στη χορήγηση αδειών και στην εφαρμογή μειωμένου ωραρίου εργασίας, …