Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Νίκος Καραδήμας: "δεν εμπιστεύομαι την σημερινή ηγεσία της ΠΟΑΣΥ, καλώ τους συναδέλφους!"

Νίκος Καραδήμας: "δεν εμπιστεύομαι την σημερινή ηγεσία της ΠΟΑΣΥ, καλώ τους συναδέλφους!"

Αναδημοσιεύουμε τις δηλώσεις του γνωστότατου συνδικαλιστή της Ένωσης Αθηνών, Νίκου Καραδήμα, για τα τελευταία τεκταινόμενα, όπως τις ανάρτησε στον τοίχο του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανήμερα της Εθνικής επετείου, όπως κάποτε ο εχθρός χτυπούσε ύπουλα, έτσι και σήμερα,28/10/2015, είδε το φως της δημοσιότητας η αναμενόμενη από 14/8/2015 Υπουργική απόφαση για την ερμηνεία των διατάξεων του Ν 4336/15.
Όπως και οι διατάξεις του νόμου ήταν ασαφείς έτσι και η κοινή Υ.Α., σιβυλλικά έρχεται με σκοπό ,να αποσαφηνίσει τις διατάξεις του Νόμου!
Με μια πρώτη ανάγνωση, προσωπικά δυσανασχετώ για την διατύπωση. Μια επιχειρούμενη τεχνικά πιο πλούσια διατύπωση, ανάβει φωτιές.

Είναι “σαν” να ακυρώνει θεμελιωμένα δικαιώματα .
Ρητά αναγράφονταν ,τόσο σε προηγούμενους , όσο και στον πρόσφατο νόμο του Καλοκαιριού,τα όρια ηλικίας . Στην εν λόγω Υ.Α δεν αναφέρεται, εάν η ισχύς των διατάξεων του νόμου, περιορίζεται στους μετά την ψήφιση του, θεμελιώσαντες δικαίωμα σύνταξης η όχι!
Ήδη υπηρεσιακοί και κυβερνητικοί παράγοντες, μιλούν για λάθος διατύπωση και καθησυχάζουν, ότι θα διορθωθεί….
ΕΠΕΙΔΗ στην σημερινή ηγεσία του δευτεροβαθμίου συνδικαλιστικού μας οργάνου (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) δεν έχω καμία εμπιστοσύνη, καλώ τους συναδέλφους που εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο της Σ.Α.Σ , αλλά και τους λοιπούς συναδέλφους των άλλων συνδυασμών, να αναλάβουν πρωτοβουλίες επί του προκειμένου. Δεν σας κρύβω φίλοι μου, της Σ.Α.Σ., ότι καθημερινά απογοητεύομαι από την στάση σας!
Ήρθε η ώρα να αποδείξετε την διαφορετικότητα
Το ξέρω ότι μπορείτε……

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …