Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Παραμένει αμείωτη η αγωνία των αστυνομικών για τον χρόνο καταβολής του εκλογικού επιδόματος

Παραμένει αμείωτη η αγωνία των αστυνομικών για τον χρόνο καταβολής του εκλογικού επιδόματος

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον αλλά και η αγωνια συνάμα των αστυνομικών για τον χρόνο χορήγησης του εκλογικού επιδόματος για την εργασία που καταβλήθηκε και την επιφυλακή στη διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής περιόδου.
Κι αυτό είναι ενδεικτικό, ότι πλέον ακόμη κι αυτό το φιλοδώρημα των ούτε καν 50 ευρώ αποτελεί για πολλούς υπολογίσιμο έσοδο μέσα σ’ αυτό τον κυκεώνα της ληστρικής επιθεσης στο μισθό των ένστολων της τελευταίας εφταετίας.
Και πάλι τα μηνύματα των αναγνωστών πολλά, παρότι στις 10 του μήνα μετά από σχετικά και πάλι ερωτήματα σημειώναμε τα εξής: “Επικοινωνήσαμε με το αρχηγείο και μας απάντησαν ότι από πλευράς τους όλη η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Υπέβαλαν το αίτημα αποστέλλοντας τα προαπαιτούμενα στο ΓΛΚ και πλέον αναμένουν την έγκριση ώστε να πιστωθούν στα λογαριασμούς τα χρήματα, που είναι εξασφαλισμένα.”
Ακολουθεί το τελευταίο χρονολογικά μήνυμα αναγνώστη, καθώς στο μεταξύ, από τις 2 Οκτωβρίου συγκεκριμένα υπήρξαν αρκετά ακόμη.
 Καλημέρα σας

Μήπως γνωρίζετε πότε θα μας δοθεί το “υπέρογκο” ποσό που λέγεται εκλογικό επίδομα? Μήπως όταν προκηρυχτούν νέες εκλογές?
μετά τιμής Γ…. Γεώργιος

Πηγή: Bloko.gr

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …