Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Διακλαδικο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για τις ΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας

Διακλαδικο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για τις ΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας

Διακλαδικό Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για όλες τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας! Το σχέδιο του ΓΕΕΘΑ είναι έτοιμο, έχει την απόλυτη στήριξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας ΔΩΡΕΑΝ να κάνουν εξωσωματική.

Το σχέδιο είναι έτοιμο εδώ και πάρα πολύ καιρό , το επανέφεραν στον νέο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη ο οποίος το ενέκρινε αμέσως όπως και ο ΥΕΘΑ.

Το Διακλαδικό Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης μπορεί να λειτουργήσει και να είναι οικονομικά βιώσιμο. Αυτό αναφέρεται στην μελέτη που έχει γίνει για τη λειτουργία του.

Αυτή τη στιγμή όσες γυναίκες στρατιωτικοί ή γυναίκες που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, πληρώνουν το ελάχιστο 2500 ευρώ για κάθε προσπάθεια που κάνουν να αποκτήσουν παιδί. Το ποσό επαναλαμβάνουμε είναι το ελάχιστο και είναι γνωστό ότι σπάνια πετυχαίνει η πρώτη εξωσωματική. Απ΄ αυτό το ποσό το προσωπικό παίρνει πίσω το πολύ… 400 ευρώ!

Ελπίζουμε ότι το σχέδιο θα προχωρήσει γρήγορα στη φάση υλοποίησης και δεν θα μπει “φρένο” από κάποιους ιδιώτες που πιθανόν να δουν “ανταγωνιστικά” το εγχείρημα. Έχει συμβεί με το 401 και την πρωτοποριακή μέθοδο που ακολουθεί στρατιωτικός ιατρός για αντιμετώπιση ανευρύσματος εγκεφάλου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι Καμμένος-Αποστολάκης δεν θα καμφθούν αν τελικά υπάρξουν αντιδράσεις.

Θα είναι το πρώτο ουσιαστικό μέτρο που θα ληφθεί για το πρσωπικό μετά από τέσσερα χρόνια απόλυτης απραξίας σ΄ ότι έχει να κάνει με το ανθρώπινο δυναμικό.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

policenet.gr

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι στην περίπτωση που έχουν προβεί σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης, μπορούν να ετοιμάσουν και να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά, μαζί με τη σχετική αίτηση στο επικουρικό ταμείο Ίδρυμα Εξοχών ΕΛ.ΑΣ, από όπου θα λάβουν μία διόλου ευκαταφρόνητη οικονομική βοήθεια. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το σχετικό θέμα στο forum όπου θα λυθούν όλες οι απορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, ακολουθήστε μας στο twitter και δείτε το κανάλι μας στο youtube

Για εμάς είναι «πρώτα ο συνάδελφος», το λέμε και το εννοούμε!

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …