Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Απετράπη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, αυτοκτονία που εκδηλώθηκε μέσω διαδικτύου

Απετράπη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, αυτοκτονία που εκδηλώθηκε μέσω διαδικτύου

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απετράπη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, αυτοκτονία που εκδηλώθηκε μέσω διαδικτύου

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος απετράπη αυτοκτονία, που εκδηλώθηκε μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (15-10-2015) εξειδικευμένα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, αφού ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό, προέβησαν άμεσα σε ενδελεχή και εμπεριστατωμένη διαδικτυακή έρευνα, τόσο των ψηφιακών στοιχείων, όσο και των λοιπών δεδομένων .

Στο πλαίσιο αυτό, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ατόμου, που εκδήλωσε την πρόθεσή να αυτοκτονήσει και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης μετέβησαν άμεσα στον τόπο κατοικίας του για την ανεύρεσή και τη διασφάλιση της σωματικής του ακεραιότητας.

Εντός της οικίας εντοπίσθηκε ενήλικη ημεδαπή και αφού διασφαλίσθηκε η σωματική της ακεραιότητα, διεκομίσθη συνοδεία σταθμού ΕΚΑΒ και των οικείων της, σε Νοσοκομείο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, καθώς και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

astynomia.gr

Δείτε επίσης

«Κυρία, με ακούς;» – H συγκλονιστική περιγραφή αστυνομικού που επανέφερε 53χρονη γυναίκα

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Αστυνομία και ΕΚΑΒ στη λαϊκή της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών …