Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Δάγκωμα από σκύλο – Ενέργειες Αξιωματικού Υπηρεσίας

Δάγκωμα από σκύλο – Ενέργειες Αξιωματικού Υπηρεσίας

Στην κλειστή κοινότητα αμφίδρομης επικοινωνίας (forum) της ιστοσελίδας μας, skaythess.gr, η οποία στους λίγους μήνες λειτουργίας της αριθμεί πάνω από 1.000 εγγεγραμμένα μέλη, καθημερινά αναφέρονται νέα θέματα στα οποία οι συνάδελφοι μας καλούνται να δώσουν λύση.

Σας παρουσιάζουμε ένα από αυτά από την ενότητα του Αξιωματικού Υπηρεσίας -> Αστυνομικό Τμήμα, που αφορά το δάγκωμα από σκύλο σε άνθρωπο και σας παροτρύνουμε να εγγραφείτε και να συμμετέχετε σε αυτήν την πραγματικά πρωτοποριακή μας προσπάθεια, ώστε να εμπλουτίσουμε το forum με όλα τα θέματα που μας απασχολούν στην εργασιακή μας (και όχι μόνο) καθημερινότητα, να ανταλλάξουμε απόψεις και να μοιραστούμε τη γνώση και την εμπειρία που ο καθένας μας έχει, με όλους τους υπόλοιπους.

«ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ Ή ΚΑΤ ΕΓΚΛΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ.»

“Συνάδελφε προσήλθε κάποια στιγμή στην Υπηρεσία μου πολίτης και κατήγγειλε ότι δέχθηκε δήγμα από αδέσποτο σκύλο. Καθότι δε γνώριζα αν πρέπει να του ζητήσω να προσκομίσει παράβολο, επικοινώνησα με τον Εισαγγελέα και μου ανέφερε ότι επρόκειτο για σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο και δεν απαιτείται παράβολο για την υποβολή εγκλήσεως.”

 

 

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …