Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Κώστας Ήσυχος:θα σεβαστούμε απολύτως την απόφαση του ΣτΕ!

Κώστας Ήσυχος:θα σεβαστούμε απολύτως την απόφαση του ΣτΕ!

Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί απολύτως την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επιστροφή των μισθών των στρατιωτικών στα επίπεδα του θέρους του 2012,επανέλαβε ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Kontra News ο κ. Ήσυχος είπε ότι τόσο ο ίδιος ,όσο και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος
“ είμαστε κάθετοι στο ότι πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα τις αποφάσεις των δικαστηρίων, αλλά θα ήταν λαϊκισμός να βγάζουμε ημερομηνίες από την τσέπη. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να δούμε το δάσος και βεβαίως το δένδρο θα το δούμε στην κατάλληλη στιγμή…».

Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση το απόλυτο άλλοθι για να αποφεύγει την πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ. Η έλλειψη ρευστότητας που έχει επιβληθεί από τους δανειστές δεν επιτρέπει την “διόρθωση” των μισθών των στρατιωτικών. Τα δύσκολα για την κυβέρνηση θα αρχίσουν από την ώρα που θα υπάρξει συμφωνία. Και ο μεγάλος της αντίπαλος θα είναι ο γνωστός “κοινωνικός αυτοματισμός” ο οποίος πιθανότατα επί Αριστεράς υπάρχει ο “κίνδυνος” να αναμιχθεί και με τις υπερβολικές σε ένταση “αντιμιλιταριστικές απόψεις” ορισμένων “συνιστωσών” . Δεν θα είναι έκπληξη αν τεθεί ζήτημα για την άμεση αποκατάσταση των μισθών των στρατιωτικών.

Ας αναμένουμε όμως πρώτα απ΄ όλα την συμφωνία για το γενικότερο οικονομικό θέμα της χώρας και θα επανέλθουμε.

onalert.gr

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …