Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Χάθηκε σε τροχαίο ακόμη ένας συνάδελφος – Υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Χάθηκε σε τροχαίο ακόμη ένας συνάδελφος – Υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ένας ακόμη συνάδελφος, αυτήν τη φορά από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης έφυγε από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων.

Τα λόγια είναι δύσκολα αυτές τις στιγμές, γι’ αυτό το μόνο που θα θέλαμε είναι να ευχηθούμε είναι να έχει καλό παράδεισο ο συνάδελφος μας και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του, στην οποία θα συμπαρασταθούμε ψυχολογικά και υλικά με όποιον τρόπο μπορούμε.

Η επικήδεια ακολουθία, όπως πληροφορηθήκαμε, θα τελεστεί αύριο στις 11 το πρωϊ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλή Βρύση Δράμας.

Αύριο (29-05-2015) στις 07:30΄ το πρωί από τον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσουν δύο υπηρεσιακά λεωφορεία για τη Δράμα για να συνοδεύσουμε τον Νεκτάριο στην τελευταία του κατοικία.

ΣΚΑΥ Θεσσαλονίκης

“πρώτα ο συνάδελφος”

Αναδημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση για το περιστατικό από το eidikoifrouroi.gr, της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας

“Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών θρηνεί τον άδικο χαμό του αγαπητού συναδέλφου της ομάδας ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΡΑΣΑΤΖΗΣ Νεκτάριος άφησε σήμερα το πρωί 28/05/15 την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από σύγκρουση που υπέστη , ενώ οδηγούσε το δίκυκλο του , με διερχόμενο όχημα στην οδό Δενδροποταμου.

Ο Νεκτάριος ήταν 43 ετών , πατέρας δύο παιδιών , διέμενε στην Ευκαρπία και υπηρετούσε στην ΔΙΑΣ κεντρικού τομέα.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει την θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του συναδέλφου και θα σας ενημερώσει για τον χρόνο και τόπο τέλεσης της επικήδειας ακολουθίας.”

Δείτε επίσης

Η υπέροχη στιγμή που ελαφάκι φιλάει αστυνομικό που το έσωσε από τις φωτιές

Ένα νεογέννητο ελαφάκι, δίνει ένα φιλί στον λαιμό ενός αστυνομικού, ο οποίος το έσωσε μέσα …