Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Οι υποψήφιοι στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Οι υποψήφιοι στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Τρεις παρατάξεις θα συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μελών Ελεγκτικής Επιτροπής, αντιπροσώπων στην ΠΟΑΣΥ και μελών του συμβουλίου μεταθέσεων στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας. Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου. Τα ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν έχουν ως εξής:

ΕΝΙΑΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο Βασίλειος Βέρρας του Διονυσίου, Αναστάσιος Γκότσης του Γεωργίου, Βασίλειος Ζαρειφόπουλος του Γεωργίου, Παναγιώτης Καρούμπαλης του Κωνσταντίνου, Δημήτριος Κίτσος του Νικολάου, Επαμεινώνδας Παναγιωτούλιας του Γεωργίου, Παναγιώτης Ρούνης του Σπύρου, Ευγένιος Σεϊντής του Νικολάου, Δημήτριος Τριτάρης του Χρήστου, Αναστασία Τσουκαλά του Γεωργίου, Γεωργία Τσουμπελή του Περικλή, Γεώργιος Φιλιππακόπουλος του Βασιλείου.

Υποψήφιοι αντιπρόσωποι για την Π.Ο.Α.Σ.Υ. Βασίλειος Βέρρας του Διονυσίου, Ανδριανή – Αικατερίνη Βόσσου του Διονυσίου, Αναστάσιος Γκότσης του Γεωργίου, Παναγιώτης Καρούμπαλης του Κωνσταντίνου, Γρηγόριος Κατσώλης του Παναγιώτη, Αναστασία Τσουκαλά του Γεωργίου.

Υποψήφιοι για το συμβούλιο Μεταθέσεων Κωνσταντίνος Καψής του Πέτρου, Αναστασία Τσουκαλά του Γεωργίου.

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή Νικόλαος Αργυρόπουλος του Αργυρίου, Νικόλαος Σπυρόπουλος του Θεοδώρου.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΛΕΙΑΣ Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο Μαρίνης  Αχτύπης του Ιωάννη, Νικόλαος Βασιλόπουλος του Παναγιώτη – Ιωάννη, Ιωάννης -Σπυρίδων Λιατος του Σωκράτη

Υποψήφιοι αντιπρόσωποι για την Π.Ο.Α.Σ.Υ. Μαρίνης  Αχτύπης του Ιωάννη

Υποψήφιοι για το συμβούλιο Μεταθέσεων Νικόλας Βασιλόπουλος του Παναγιώτη – Ιωάννη

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ   Ν. ΗΛΕΙΑΣ Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο

Διονύσιος Αποστολόπουλος του  Βασιλείου, Γιώργος Βαρουξής του Νικολάου, Γιαννέλης Βασίλειος του Νικολάου, Βασίλειος Δημακόπουλος του Φωτίου, Χρήστος Δημήτρουλας του Κωνσταντίνου, Δημήτριος Δημουλιάς του Αθανασίου, Σωτήρης Κατριμπούζας του Χρόνη, Σπύρος Κωνσταντινόπουλος του Κωνσταντίνου, Αγγελική Λεπέτσου του Γεωργίου, Γεώργιος Νικιάς του Κυριάκου, Βασίλειος Νικολακόπουλος του Αντωνίου, Ηλίας Παναγούλης του Αθανασίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος του Αλεξάνδρου, Αναστάσιος Σταματάτος του Κωνσταντίνου, Φώτης Τζουανόπουλος του Διονυσίου και Χρήστος Χριστοδούλου του Δημητρίου.

Υποψήφιοι αντιπρόσωποι για την Π.Ο.Α.Σ.Υ. Γεώργιος Γαρδούπης του Παναγιώτη, Φώτιος Κατσούλας του Ιωάννη, Νικόλαος Κοτσώνης του Σπήλιου, Θεόδωρος Κουρκούτας του Νικολάου, Παναγιώτης Μαραζιώτης του Κωνσταντίνου και Ευτύχιος Φραγκιάς του Νικολάου.

Υποψήφιοι για το συμβούλιο Μεταθέσεων Αντώνης Καλατζής του Στεργίου και Νικόλαος Σταθόπουλος του Αποστόλου.

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή Ευτύχιος Φραγκιάς του Νικολάου και Γεώργιος Τριανταφυλλόπουλος του Τάκη.

πηγή: ilialive.gr
δημοσιευμένο: bloko.gr

Δείτε επίσης

«Κυρία, με ακούς;» – H συγκλονιστική περιγραφή αστυνομικού που επανέφερε 53χρονη γυναίκα

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Αστυνομία και ΕΚΑΒ στη λαϊκή της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών …