Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Επεκτείνεται ο αστυνομικός της γειτονιάς και σε άλλες τρεις περιοχές της Αττικής

Επεκτείνεται ο αστυνομικός της γειτονιάς και σε άλλες τρεις περιοχές της Αττικής

Φαίνεται πως ο αστυνομικός της γειτονιάς κέρδισε με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του την εμπιστοσύνη της αστυνομικής ηγεσίας της Γ.Α.Δ.Α.

Από την εκ νέου εφαρμογή του μέτρου που ξεκίνησε πιλοτικά στις 23 Μαρτίου και μόνο στις περιοχές αρμοδιότητας των τμημάτων Χαλανδρίου και Καλλιθέας, τα αποτελέσματα λέγεται ότι είναι παραπάνω από θετικά και επιπλέον του αναμενόμενου, με αποτέλεσμα, να σχεδιάζεται ήδη η επέκταση του θεσμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουbloko.gr, η πρόθεση είναι μετά την επεξεργασία των στοιχείων κυρίως της μέσης και κάτω εγκληματικότητας, να επιλεγούν τρεις περιοχές αρμοδιότητας τμημάτων του Πειραιά, νοτιοανατολική και δυτική Αττική, ούτως ώστε να ξεκινήσουν και σ’ αυτές οι περιπολίες σύσφιξης των σχέσεων της Αστυνομίας με τον πολίτη.

Όπως σε Χαλάνδρι και Καλλιθέα, θα επιλέγουν από 10 μέχρι 12 αστυνομικούς, προκειμένου να περιπολούν ανά ζεύγος και να συστήνονται στους πολίτες, είτε με πεζές περιπολίες είτε με δίκυκλα.

bloko.gr

Δείτε επίσης

Ενημέρωση σχετικά με την Mάχιμη πενταετία-Αναγνώριση Στρατού-Τίτλος Σπουδών

αναδημοσιεύουμε από το enastyhal.gr Προς ενημέρωση των συναδέλφων και προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα σενάρια που κυκλοφορούν …