Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Υ.Θ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ: ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – Σ.Κ.Α.Υ. – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΑΣΠΙΔΑ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Υ.Θ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ: ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – Σ.Κ.Α.Υ. – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΑΣΠΙΔΑ

Ως υποψήφιοι για τα όργανα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για τα πολύ σοβαρά θέματα της ΝΟΜΙΚΗΣ και ΙΑΤΡΙΚΗΣ κάλυψης των μελών της Ένωσης, προτείνουμε και δεσμευόμαστε ότι άμεσα, θα πράξουμε τα εξής, τα οποία θα βοηθήσουν πού όλους τους συναδέλφους:

ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:

Συνεργασία με τρεις (3) έμπειρους δικηγόρους της Θεσσαλονίκης, που θα έχουν προϋπηρεσία και εμπειρία σε αστυνομικά θέματα (ποινικά, πειθαρχικά, διοικητικά κλπ) ώστε να επιλέγουν οι ίδιοι οι συνάδελφοι,  για οποιαδήποτε υπόθεσή τους, τον πλέον κατάλληλο δικηγόρο για να τους στηρίξει. Επίσης, σε περιπτώσεις  που επιθυμούν να τους εκπροσωπήσει δικός τους δικηγόρος της επιλογής τους, η Ένωση θα καλύπτει ένα πάγιο ποσό (ανάλογα με την περίπτωση και το σχετικό παράβολο του δικαστηρίου), περίπου όσο θα χορηγούσε και στους τρεις δικηγόρους της, στον συνάδελφο για να προσλάβει αυτόν τον δικηγόρο της επιλογής  του. Θα υπάρχει δηλαδή ελευθερία στη νομική κάλυψη με ελεύθερη επιλογή.

Έτσι ίδιος ο Αστυνομικός θα μπορεί να έχει τον πλέον κατάλληλο δικηγόρο και με τη συνδρομή της Ένωσης να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιπλέον θα δημιουργηθεί ειδικό κεφάλαιο – λογαριασμός, που  θα εξοικονομηθεί για πολύ σοβαρές – έκτακτες  περιπτώσεις που θα ανακύψουν, για συνεργασία με πολύ γνωστό δικηγόρο Αθηνών που θα εκπροσωπεί τους συναδέλφους και την ίδια την Ένωση.

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:

Συνέχιση συνεργασίας με ιδιώτη Παιδίατρο για ΔΩΡΕΑΝ  ιατρική φροντίδα για τα τέκνα των συναδέλφων, σε συνδυασμό με το ότι υπάρχει και υπηρεσιακός Παιδίατρος στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης.

Πρόσληψη δύο (2) ιδιωτών Παθολόγων – Γενικής Ιατρικής, ένας δυτικά και ένας ανατολικά της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα δέχονται τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα απολύτως ΔΩΡΕΑΝ όλα τα μέλη της ‘Ένωσης και τις οικογένειές τους για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει και θα συνυπογραφούν, θα γράφουν ιατρικές εξετάσεις και γενικά θα φροντίζουν για την υγεία των μελών της Ένωσης.

ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

–         Σ.Κ.Α.Υ.

–         ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

–         ΑΣΠΙΔΑ

 

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …