Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / 'Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ' :ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, Σ.Κ.Α.Υ. – Δύναμη Αναγέννησης – ΑΣΠΙΔΑ

'Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ' :ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, Σ.Κ.Α.Υ. – Δύναμη Αναγέννησης – ΑΣΠΙΔΑ

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το ενιαίο ψηφοδέλτιο στις εκλογές των συνδικαλιστικών σωματείων των Αστυνομικών και για να είστε πλήρως ενήμεροι εν όψει και των επικείμενων εκλογών στην Ένωσή μας, σας ενημερώνουμε τα κάτωθι:

Οι τρεις συνδυασμοί Σ.Κ.Α.Υ., ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΑΣΠΙΔΑ, επιθυμούσαν πάντοτε την ένωση όλων σε ένα ψηφοδέλτιο. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, εκλεγμένος Αντιπρόσωπος από τη Σ.Κ.Α.Υ. στην Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ένωσης την 27 Μαρτίου 2015, στην οποία ελήφθησαν και οι τελικές αποφάσεις για την εκλογική διαδικασία, πήρε πρωτοβουλία και δημόσια ρώτησε «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ».

Οι απαντήσεις πολλές και οι περισσότεροι δικαιολογούνταν με τη φράση ότι «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ» και  το Καταστατικό βέβαια.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης ενημέρωσε όμως για όλη την αλήθεια και την πραγματικότητα: Ανέφερε « Ο νόμος προβλέπει και τους συνδυασμούς και τον συνδυασμό, αλλά και τον ατομικό υποψήφιο. Δηλαδή, μπορούμε ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι, ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΡΑ, να συμφωνήσουμε και να κάνουμε ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, αρκεί να το θέλουμε, όμως όλοι μας»

Μπορούσαμε να κάνουμε ενιαίο ψηφοδέλτιο με όλους ΜΑΖΙ και θα βάζαμε το όνομα της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Επειδή όμως οι άλλοι δύο (2) συνδυασμοί ΔΕΝ ήθελαν ενιαίο ψηφοδέλτιο, γι’ αυτούς τους λόγους, εμείς από  Σ.Κ.Α.Υ. – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΣΠΙΔΑ, ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ και δημιουργήσαμε το

ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – Σ.Κ.Α.Υ. – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΑΣΠΙΔΑ.

Σας καλούμε να μας στηρίξετε και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε αυτό που δεν έγινε τόσα χρόνια: Να σέβεται η ηγεσία τον εργαζόμενο Αστυνομικό.

 

 

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …