Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / "Η κατάντια των αστυνομικών στη φύλαξη του Προξενείου της Τουρκίας", Επιστολή αστυνομικού

"Η κατάντια των αστυνομικών στη φύλαξη του Προξενείου της Τουρκίας", Επιστολή αστυνομικού

Οι ηγεσίες θα πρέπει να καταλάβουν κάποτε ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι και όχι κουρδιστά στρατιωτάκια. Και πως ως τέτοιους θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουν. Και πως όταν τους αναθέτουν ένα έργο ή μια αποστολή, προϋπόθεση αποτελεί να

μεριμνούν για τη λύση των στοιχειωδών αναγκών τους. Γισατί σε άλλη περίπτωση, ούτε την αποστολή τους κάνουν, ούτε την αξιοπρέπεια τη δική τους και των διοικήσεων διασώζουν. Όσο και να προσπαθούν.

Διαβάστε την αποστολή αστυνομικού στο bloko.gr και θα καταλάβετε κι ελπίζουμε ότι παρατάξεις και σωματείο που είναι κατά τ’ άλλα λαλίστατοι στην Θεσσαλονίκη, θα ζητήσουν λύσεις και μάλιστα άμεσες.

 

“ΘΑ ήθελα θίξω την κατάντια των αστυνομικών στη φύλαξη του Προξενείου της Τουρκιας στη Θεσσαλονίκη. Ποια η κατάντια; Περίπου 100 άτομα ημερησίως που απασχολούνται για τη φύλαξη του Προξενείου ΔΕΝ έχουν τουαλέτα.

Πρέπει να ρίχνουν τα μούτρα τους να πηγαίνουν σε καφέ στην περιοχή όταν αυτά είναι ανοιχτά και φυσικά κάθε φορά πρέπει να αγοράζουν και κάτι. Όχι γιατί το επιβάλει κανείς , από ανθρωπιά και μόνο.

Πόσες φορές να πας χωρίς να πάρεις κάτι. ως συνέπεια και οικονομική αλλά και το κυριότερο θέμα υγιεινής. έγγραφα έχουν γίνει κατά καιρούς  αλλά πήραν το δρόμο του αρχείου πιστεύω. Αν μπορεί να λυθει το θέμα θα ωφελήσει πολλούς συναδέλφους που ασκούν καθήκοντα εκεί. Είναι απανθρωπο να μην μπορεί να παει τουαλέτα τις βραδινές ώρες που είναι όλα κλειστά ή ακόμα και τα απογεύματα όταν τα μαγαζιά γεμίζουν να μπενει Ο συνάδελφος μέσα και να γίνεται θέαμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί πιστεύω θα δημοσιευθεί από πλευράς σας και ίσως καταφέρουμε κάτι.”

Πηγή: bloko.gr

.

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …