Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανακοίνωση της ΓΑΔΘ για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ανακοίνωση της ΓΑΔΘ για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι, έπειτα από σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, την 06-02-2015, εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, στο γήπεδο της Τούμπας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου, στις 08-02-2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 19.30 μ.μ., μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, καθώς και η με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επιπρόσθετα, προκειμένου να διατηρηθεί το κλίμα ευταξίας, να επιτευχθεί η άρτια διοργάνωση και η ομαλή διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης, πέραν των αμιγώς αστυνομικών μέτρων, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επισημαίνει προς το φίλαθλο κοινό, τα ακόλουθα:

1) Η προσέλευση των φιλάθλων να γίνεται μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

2) Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι περιμετρικά του γηπέδου και για το λόγο αυτό οι φίλαθλοι παρακαλούνται:
– Να μην προσπαθήσουν να φέρουν εντός της εγκατάστασης απαγορευμένα ή άλλα επικίνδυνα αντικείμενα όπως βεγγαλικά, κροτίδες, πέτρες, γυάλινα μπουκάλια κ.α.
– Να φέρουν εμφανώς το εισιτήριό τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που θα προμηθευτούν αυτά καθώς ενδεχομένως επιτήδειοι επιχειρήσουν να τους προμηθεύσουν με πλαστά.
– Όσοι προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

3) Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο, όσων φιλάθλων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

4) Θα απαγορευτεί η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό, εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών, αφεψημάτων και παρεμφερών ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λ.π. συσκευασίες πλην πλαστικών και χάρτινων.

5) Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που φέρουν πανό – πλακάτ, ή άλλα αντικείμενα, το περιεχόμενο των οποίων είναι προκλητικό ή υβριστικό και επίσης όσων το περιεχόμενο προσβάλλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, καθώς και η εισαγωγή πανό, πλακάτ και άλλων αντικειμένων (όπως κασκόλ κ.λ.π.) άλλων ομάδων.

politikanet.gr

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …