Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ως ενεργός συνδικαλιστικός συνδυασμός Αστυνομικών, ενόψει της έλευσης του νέου έτους 2015 και με την ευκαιρία της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών της 25 Ιανουαρίου 2015
απευθύνει προς κάθε κατεύθυνση τα εξής μηνύματα:
Η νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες, όποια και εάν είναι αυτή, θα πρέπει να εφαρμόσει άμεσα τη δικαστική απόφαση του ΣτΕ.
Αυτή θα είναι η πραγματική δικαίωσή μας!
Όλος ο υγιής πολιτικός κόσμος, να δεσμευτεί ότι θα τηρήσει αυτό το δίκαιο αίτημα των 170.000 χιλιάδων εργαζομένων στα Σ.Α. και στις Ε.Δ.,
από οποιαδήποτε θέση που θα λάβει μετά τις εκλογές!
Με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσει κι αυτή η «βιομηχανία» αγωγών που έχει αρχίσει με τους συναδέλφους, που κάθε φορά πρέπει να αποφασίζουν και να πληρώνουν έξτρα αμοιβές για την κατάθεση δικαστικών προσφυγών στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια, τα οποία αποφασίσουν τελεσίδικα και αμετάκλητα μετά από 10 και πλέον έτη!
Πρέπει όλες οι συνδικαλιστικές παρατάξεις και ιδιαίτερα αυτές που εκλέγονται ιδίως στη πόλη μας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα,
να μην υπηρετούν τα κόμματα και να μην λειτουργούν ως υπηρέτες τους, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις φιλοδοξίες τους, αλλά
των Συναδέλφων που τους εκλέγουν στις πολύ σημαντικές αυτές θέσεις!
Η μικροπολιτική, η ιδεοληψία και ο προκατειλημμένος άνθρωπος, είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στο κοινωνικό σύνολο.
Δυστυχώς, εμείς συνολικά ως Σ.Κ.Α.Υ., αλλά και ατομικά ο καθένας μας, μετά από δύο (2) έτη από την ίδρυσή της, διαπιστώνουμε κάθε μέρα ότι ο ένστολος συνδικαλισμός δεν είναι αυτός που νομίζαμε.
Παρ’ όλα αυτά και καθώς έχουμε μάθει να είμαστε μαχητές, αλλά και μετά από τη μεγάλη αποδοχή και αγάπη, που μας δείχνουν καθημερινά οι συνάδελφοι από κάθε μεριά της χώρας, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας.
Θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για τον Αστυνομικό, για τον συνάδελφο!
Επισημαίνουμε ότι θα μείνουμε ανεπηρέαστοι από κάθε μορφή εσωστρέφειας, μικροπολιτικής, μικροπαραταξιακής και μικροσυνδικαλιστικής έριδας, κόντρας και διαφοράς.
Δεν θα ασχοληθούμε με τα παραπάνω άτομα που το μόνο που ξέρουν είναι να λοιδορούν και να απαξιώνουν την έννοια του συνδικαλισμού.
Είμαστε σίγουροι ότι όταν έρθει η ώρα, θα τους στείλετε εκεί που τους αξίζει!
Οι μόνοι εχθροί μας είναι τα εργασιακά προβλήματα των συναδέλφων και των Υπηρεσιών, καθώς και οι εκπρόσωποι της ηγεσίας μας, που δεν σέβονται τα κατοχυρωμένα δικαιώματα μας και παραβιάζουν της εργασιακή νομοθεσία,
αυτοί θα μας έχουν πάντοτε απέναντί τους.
Είμαστε συνέχεια δίπλα σας, μέσω του site μας, skaythess.gr και προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε πλήρως, άμεσα, έγκαιρα & έγκυρα για όλες τις εξελίξεις και τα δικαιώματά σας.
Μέσω του forum μας δεχόμαστε κάθε ερώτησή σας, όσο δύσκολη και περίεργη και αν είναι και σας ενημερώνουμε για την κείμενη νομοθεσία, αλλά και για τις δικές σας ενέργειες, σε μια πιο άμεση επαφή.
Στη στήλη επικοινωνία, είναι αναγραμμένα όλα τα τηλέφωνά μας και τα mail μας, ώστε να μας βρείτε σε κάθε δύσκολη στιγμή σας άμεσα, όλο το 24ωρο!
Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους, απ’ όλη τη χώρα, που από την αρχή της δημιουργίας μας,
μας αγκάλιασαν και μας ανέδειξαν ως το δημοφιλέστερο συνδικαλιστικό site των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως θα δείτε στα παρακάτω επίσημα στατιστικά της google!
Ευχαριστούμε τους 948.000 επισκέπτες μας!
Ευχαριστούμε τους 100.000 επισκέπτες του Νοεμβρίου, αλλά και τους 83.000 του Δεκεμβρίου!
Ευχαριστούμε επίσης, όλους αυτούς τους ανώνυμους φίλους μας, αλλά και τα μέλη μας, που με προσωπική προσπάθεια αφιερώνουν χρόνο και συνεχίζουν να μας βοηθούν και να συνεισφέρουν στο έργο μας!
Σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο!
Θεσσαλονίκη, 01 Ιανουαρίου 2015
Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης
«πρώτα ο Συνάδελφος»
skaythess.gr ΣΚΑΥ | «δίπλα στον συνάδελφο»
