Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Σ.Μ.Σ.: Επίδομα εξομάλυνσης-Νέα μεγάλη δικαστική νίκη του Συνδικαλισμού !

Σ.Μ.Σ.: Επίδομα εξομάλυνσης-Νέα μεγάλη δικαστική νίκη του Συνδικαλισμού !

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Μάχιμης Συσπείρωσης [Αθηνών] που αφορά τη δικαστική νίκη για την αδικία που υφίσταται ο Αστυνομικό προσωπικό στην απόδοση του επιδόματος εξομάλυνσης και στους δύο συζύγους-γονείς.

Εμείς ως Σ.Κ.Α.Υ. μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να δώσουμε για ακόμα μια φορά!

“Συνάδελφοι η Συνδικαλιστική Μάχιμη Συσπείρωση σας ενημερώνει ότι ο δικαστικός αγώνας που ξεκίνησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής πριν 16 χρόνια με τον Νομικό μας Σύμβουλο κ. Σκαμπαρδώνη Βάιο και αφορά το Επίδομα Εξομάλυνσης δικαιώθηκε.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών με την από 11/12/14 υπ’ αριθ. 74ΑΡΗ-6Τ8 Εγκύκλιό του με θέμα: «Παροχή οδηγιών αναφορικά με την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 86 του Ν.4307/2014» εξομοιώνει αφενός το Επίδομα Εξομάλυνσης και για τους 2 συζύγους (Αστυνομικούς – Στρατιωτικούς) και αφετέρου χορηγεί τη διαφορά που έχανε ο αστυνομικός η στρατιωτικός που βρισκόταν σε κατάσταση διάζευξης ή διάστασης.

Καταργείται επίσης η διάταξη της παρ. 3 (δ’ εδάφιο) του άρθρου 51 του Ν. 3205/2003 και το συγκεκριμένο επίδομα ορίζεται για τους αστυνομικούς – στρατιωτικούς με τέκνα στο ίδιο ποσό των 212,94 € και ανεξαρτήτως οικογενειακής κατάστασης το λαμβάνουν και οι δύο και επίσης ς ο αστυνομικός η στρατιωτικός που είναι σε διάσταση ή διάζευξη και δεν έχει την επιμέλεια των τέκνων του.

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.
Σ.Μ.Σ.”

Πηγή: smspolice.blogspot.gr

Ακολουθεί η δήλωση του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου της Ένωσης Αθηνών, μέλους της Συνδικαλιστική Μάχιμης Συσπείρωσης:

“Μαζί με τον Σωκράτη Μάγκα είμαστε τα δύο μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Αττικής που είχαμε πάρει την απόφαση να ξεκινήσουμε τον δικαστικό αγώνα για να διεκδικήσουμε το συγκεκριμένο Επίδομα!”

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …