Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Όλοι στην πορεία την Παρασκευή 05-09-2014. Εν ενεργεία συνάδελφοι και συνταξιούχοι των Σωμάτων Ασφαλείας με τις οικογένειες μας

Όλοι στην πορεία την Παρασκευή 05-09-2014. Εν ενεργεία συνάδελφοι και συνταξιούχοι των Σωμάτων Ασφαλείας με τις οικογένειες μας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ Σ.Α. ΚΑΙ Ε.Δ.ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.
Μήνυμα του Στέργιου ΔΡΟΣΟΥ, Αντιπροέδρου Ε.Α.Υ.Θεσσαλονίκης
   Συνάδελφοι, οι καιροί είναι δύσκολοι και κανένας δεν περίμενε ότι οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις θα είχαν φτάσει σε τόσο άσχημη κατάσταση. Όλο το συνδικαλιστικό κίνημα προσπαθεί, αλλά δυστυχώς, δεν καταφέρνει να έχει τις επιτυχίες που είχε παλιότερα.
    Όχι από έλλειψη ικανοτήτων και αγωνιστικότητας, αλλά μάλλον λόγω της Τρόικας και του Μνημονίου.
    Ως αστυνομικός συνδικαλιστής, που συμμετέχω εκλεγμένος σχεδόν από τις αρχές της ίδρυσης των συνδικαλιστικών σωματείων περίπου 2 δεκαετίες και παράλληλα εκλεγμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση, γνωρίζω από την πείρα μου ότι μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την οικονομική, κοινωνική, ασφαλιστική και γενικότερα εργασιακή μας κατάσταση.
   Απευθύνω μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, και περισσότερο στους νέους αλλά και τους συνταξιούχους να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, να δουν κατάματα τα προβλήματα και να έρθουν με τις οικογένειές τους στην κινητοποίηση την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη.
   Ίσως να είναι από τις τελευταίες μας ευκαιρίες, η απόφαση του ΣτΕ΄, που αφορά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, εδώ και 2 μήνες που κοινοποιήθηκε στην Κυβέρνηση, αυτή την αντιμετωπίζει σαν να μην υπάρχει. Το ασφαλιστικό μας Ταμείο το ΤΕΑΠΑΣΑ, οδηγείται στην καταστροφή.
   Τί άλλα περιμένετε να γίνουν, για να ξεσηκωθείτε και για να προσέλθετε στην κινητοποίηση;
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ

Α’  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …