Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Διαταγη για την ενίσχυση των Υ.Φ.Ε.Κ.Α. Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Ξάνθης

Διαταγη για την ενίσχυση των Υ.Φ.Ε.Κ.Α. Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Ξάνθης

Στάλθηκε στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την ενίσχυση των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Ξάνθης με σκοπό την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης αλλά και την φύλαξη κέντρων πρώτης υποδοχής ή εγκαταστάσεων όπου κρατούνται αλλοδαποί.
Σύμφωνα με την εν λόγω διαταγή οι συνάδελφοι που κατέχουν από τον βαθμό του Αστυφύλακα έως και του Υπαστυνόμου Β’ (Ν.3686/2008) και οι Ειδικοί Φρουροί οι οποίοι επιθυμούν να μετακινηθούν στις παραπάνω Διευθύνσεις, από 01/10/2014, αδαπανώς για το δημόσιο, οφείλουν να υποβάλλουν σχετική δήλωση στην Υπηρεσία τους.
Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες οφείλουν να υποβάλλουν αρμοδίως τις σχετικές αιτήσεις έως την 09:00 ώρα της 15/09/2014. Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες των Υπηρεσιών τους το συντομότερο δυνατό.
Επίσης όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δείτε εδώ ποιες είναι οι προϋποθέσεις και η σχετική νομοθεσία για να αποσπαστείτε στα ΥΦΕΚΑ.

Δείτε επίσης

«Κυρία, με ακούς;» – H συγκλονιστική περιγραφή αστυνομικού που επανέφερε 53χρονη γυναίκα

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Αστυνομία και ΕΚΑΒ στη λαϊκή της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών …