Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Η Σ.Κ.Α.Υ. ζητά να μη γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές, εν όψει της ανακοινώσης των θέσεων των τακτικών μεταθέσεων!

Η Σ.Κ.Α.Υ. ζητά να μη γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές, εν όψει της ανακοινώσης των θέσεων των τακτικών μεταθέσεων!

ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ 1.200 ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
Η Σ.Κ.Α.Υ. υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι την Πέμπτη 30/1/2014, που θα συνεδριάσει το αρμόδιο συμβούλιο Μεταθέσεων του Α.Ε.Α., θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του, τις 1.200 κενές οργανικές θέσεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Οι Υπηρεσίες αδυνατούν να λειτουργήσουν, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση – τα ωράρια δεν τηρούνται , οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις αυξάνονται συνεχώς – όσο φιλότιμο και όσες σκληρές προσπάθειες και αν γίνονται από όλους τους Αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ…!
Επίσης οφείλουν να αναλογιστούν, τον μεγάλο αριθμό συναδέλφων, οι οποίοι έχουν αρκετά έτη υπηρεσίας στην Αθήνα καθώς και σε άλλους Νομούς της Χώρας και έπειτα από τόσο καιρό, δεν μπορούν να κάνουν όνειρα για μία μετάθεση την περιοχή του τόπου συμφερόντων τους. Οι καιροί είναι πολλοί δύσκολοι και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συναδέλφων που βρίσκονται στην παραπάνω κατηγορία, που ακόμα και οι οικογένειές τους αναγκάζονται να τους συντηρούν, αφού ειδικά στην Αθήνα η ζωή είναι πολύ ακριβή και ο πενιχρός μισθός δεν φτάνει για μία αξιοπρεπή διαβίωση.
Αναμένουμε την ικανοποιητική σε αριθμό ενίσχυση σε Αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης. Ήδη έχουν γίνει για το θέμα και παρεμβάσεις στη Βουλή, έπειτα από δράσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και ειδικά από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Σ.Κ.Α.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …