Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ 55 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ 55 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ!

 

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων [Σ.Κ.Α.Υ.] Θεσ/νίκης από την πρώτη στιγμή που διέγνωσε την μεγάλη αδικία εξαιτίας της ψήφισης του νόμου 4186/13, λειτουργώντας με τα εξαιρετικά ευαίσθητα αντανακλαστικά της, προκάλεσε μαζί με το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος αλυσιδωτές αντιδράσεις,κινήσεις και δράσεις προς την κατεύθυνση της άρσης της καταφανέστατης αδικίας που επρόκειτο να συντελεστεί σε βάρους των αποφοίτων των Σχολών Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελληνίων (αφορούσε περίπου 25.000 Αστυνομικούς)!

Πέραν λοιπόν, των σχετικών ερωτήσεων που κατατέθηκαν στη Βουλή (5 στον αριθμό) στα πλάισια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, καθώς και της σωρείας καταγγελιών,εγγράφων και κάθε άλλου είδους παρεμβάσεων στα πλαίσια της συνδικαλιστικής δράσης, προς πάσα κατεύθυνση, η τελευταία άκρως σημαντική εξέλιξη που αφορά το εν λόγω ζήτημα, είναι μια επιστολή που υπογράφεται από 55 Βουλευτές της Κυβέρνησης, οι οποίοι ζητούν από τους εμπλεκόμενους Υπουργούς, την άμεση άρση της αδικίας που προκάλεί ο Ν.4186/13.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΙΤΗΜΑ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι εξελίξεις για το θέμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, καθώς και τις διαβεβαιώσεις από κύκλους των εμπλεκομένων υπουργείων κινούνται προς την θετική κατεύθυνση και δεν αποκλείεται τις αμέσως προσεχείς ημέρες να έχουμε και τις έμπρακτες αποδείξεις! Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε άμεσα!

Η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσ/νίκης θα συνεχίσει πιστά χωρίς την παραμικρή παρέγκληση, να υπηρετεί τις αρχές στις οποίες στηρίζεται και επιβάλουν το συνδικαλισμό ΟΥΣΙΑΣ και ΠΡΑΞΕΩΝ, μακριά από περιττά λόγια και εντυπωσιασμούς!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Σ.Κ.Α.Υ.Θεσ/νίκης

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …