Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Έκτακτες μεταθέσεις για βαθμοφόρους;

Έκτακτες μεταθέσεις για βαθμοφόρους;

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων [Σ.Κ.Α.Υ.] Θεσσαλονίκης, με χαρά ανακοινώνει ότι έχουμε θετικά νέα και περιμένουμε εξελίξεις όσον αφορά το θέμα των έκτακτων μεταθέσεων για Βαθμοφόρους!

Η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ από το μέλος της Σ.Κ.Α.Υ. και Γ.Γ. Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεόφιλο, ώστε να αρθεί η αδικία αυτή, είχε θετική εισήγηση από την ηγεσία και αναμένονται σύντομα εξελίξεις!

Την δίκαιη πρόταση αυτή ασπαστήκαμε, συνυπογράψαμε και προωθήσαμε από κοινού με την Ανεξάρτητη Νοτιοανανατολική Συνεργασία Αστυνομικών (Α.Ν/Α.Σ.Α.),(δείτε εδώ) προς την  Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, η οποία την υπέβαλε άμεσα (δείτε εδώ) στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και εργάστηκε μαζί μας σκληρά για την πραγματοποίηση της.

Ελπίζουμε οι σχετικές διαδικασίες να τελειώσουν σύντομα και να τεθεί άμεσα, από φέτος, η ισχύς της σχετικής διάταξης.

Ευχαριστούμε την εξαιρετική Α.Ν/Α.Σ.Α, την Π.Ο.ΑΣ.Υ., καθώς και όλους όσους συνεργάστηκαν από οποιαδήποτε θέση για την ικανοποίηση ενός πολύ δίκαιου αιτήματος. Αυτά τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων είναι που μας ενώνουν όλους και η ικανοποίησή τους είναι η δουλειά μας!

Τελικά ναι, θα πάμε μπροστά και μόνο εκεί!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Σ.Κ.Α.Υ.

“πρώτα ο Συνάδελφος”

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …