Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανεβάζει τους τόνους η Ένωση Κοζάνης, πλήρη υποστήριξη από την Σ.Κ.Α.Υ.!!

Ανεβάζει τους τόνους η Ένωση Κοζάνης, πλήρη υποστήριξη από την Σ.Κ.Α.Υ.!!

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
Αριθμ: Πρωτ: 86/2013

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει την αντίθεσή της στο μεγαλύτερο μέρος των μεταθέσεων που πραγματοποιήθηκαν προ ολίγων ημερών μεταξύ όλων των Υπηρεσιών της Α.Δ. Κοζάνης. Οι μετακινήσεις των περισσότερων συναδέλφων πραγματοποιήθηκαν χωρίς αίτηση του ενδιαφερομένου, ενώ σε καμία περίπτωση δεν έγιναν δεκτές οι απόψεις-επισημάνσεις του εκπροσώπου της Ένωσής μας στο Συμβούλιο Μεταθέσεων. Για το λόγο αυτό ο εκπρόσωπος της Ένωσής μας υπέβαλλε την παραίτησή του από το Συμβούλιο Μεταθέσεων.

Ιδιαίτερη απογοήτευση μας προκαλεί η στάση των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου Μεταθέσεων, οι οποίοι άπαντες -πλην του προεδρεύοντος Αστυνομικού Διευθυντή της Α.Δ. Κοζάνης- τυγχάνουν εκλεγμένα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (οι οποίοι κατέχουν θέσεις στα Διοικητικά Συμβούλια των ανωτέρω συνδικαλιστικών οργανώσεων).  Είχαμε την φρούδα (όπως αποδείχτηκε) ελπίδα ότι ως συνδικαλιστές θα εξέταζαν κάθε περίπτωση ξεχωριστά, θα υπερασπίζονταν το δίκαιο, θα επεδείκνυαν την απαιτούμενη  συναδελφική αλληλεγγύη και δε θα ενστερνίζονταν  αδιαμαρτύρητα και άκριτα τις απόψεις του εισηγητή προέδρου του Συμβουλίου.

Κοζάνη 9 Αυγούστου 2013

Η Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Θεμελή Σταυρούλα                              Γκλαβίνας Αθανάσιος

Οι παραπάνω καταγγελίες για συμμετοχή εκλεγμένων μελών της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων μάλιστα, είναι εξαιρετικά σοβαρές και πρέπει να προκαλέσουν την παρέμβαση των αντίστοιχων Ομοσπονδιών, καθόσον δεν συνάδουν με την ιδέα και τις αρχές του Συνδικαλιστικού Κινήματος! Εμείς ως Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων [Σ.Κ.Α.Υ.] Θεσσαλονίκης στηρίζουμε τον εργαζόμενο Αστυνομικό και τον υποστηρίζουμε σε κάθε διεκδίκηση και αντίδραση στην αδικία. Με αυτό τον τρόπο εκφράζουμε την πλήρη υποστήριξη μας στους μετατιθέμενους Αστυνομικούς και στον νόμιμο εκπρόσωπό τους, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης! Επαναλαμβάνουμε επίσης την προειδοποίησή μας σε όσους καταστρατηγούν τους Νόμους τους κράτους κατά τη κρίση τους όπως εκφράστηκε εδώ:

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Σ.Κ.Α.Υ.

“Πρώτα απ’ όλα ο Συνάδελφός μας”

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …