Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Ανακοινώσεις - Προτάσεις - Καταγγελίες - Άθρα της Σ.Κ.Α.Υ. / Εκεί στα Βορειοδυτικά του Νομού στη Δημοκρατία της Μπανανίας!

Εκεί στα Βορειοδυτικά του Νομού στη Δημοκρατία της Μπανανίας!

Εκεί σε ένα Αστυνομικό Τμήμα μεικτό στα Βορειοδυτικά του Νομού στη Δημοκρατία της Μπανανίας, εκτός και μακριά του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης, εκεί που ο Νόμος περί εργασίας και ωραρίου των Αστυνομικών δεν ισχύει, γίνονται πράγματα και θαύματα, από τα ωράρια, τα μέτρα, τις προανακρίσεις που δεν υπάρχουν και χρεώνονται στους καημένους του Αξ.Υπ., τις αλλαγές στην Υπηρεσία μετά τις 14:00, έως κάτι αλαξοκωλιές με αποσπάσεις από άλλα Τμήματα και αναπλήρωση αυτών με διαθέσεις ανά μήνα για εκείνα τα Τμήματα απ’ όπου ήρθαν οι αποσπάσεις! Γραφείο Ασφαλείας δεν λειτουργεί, τα ρεπό πολυτέλεια, οι συνάδελφοι έξω φρενών με όλα όσα συμβαίνουν και φυσικά τα μέτρα άφθονα για τη πόλη, παρ’ όλο που σε τέτοιες εποχές με τις απαγορευτικές τιμές των καυσίμων δεν θα έπρεπε να υπάρχουν!

Για τους «μεγάλους» και υπεύθυνους αυτής της κατάστασης να γνωρίζουν ότι και μακριά βλέπουμε και τίποτα δε μας ξεφεύγει!Ας συμμαζευτούν πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές,…και αυτό ας το λάβουν ως μια και τελευταία προειδοποίηση, φαινόμενα που υπήρχαν παλιά και μερικοί τυροκόμοι-αφισοκολλητές ακόμα συντηρούν να τα ξεχάσουν!
Θα επανέρθουμε όπως πάντα και θα πάμε και μια βόλτα να τα πούμε από κοντά, μόλις τελειώσουν οι χρονιάρες ημέρες!

Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων [Σ.Κ.Α.Υ.] Θεσσαλονίκης

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *