Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΚΑΕΙ…….

Ίσως στη δυσκολότερη συγκυρία της πολύχρονης ύπαρξης του συνδικαλισμού στην Αστυνομία, δημιουργείται κάτι νέο. Οι καταιγιστικές εξελίξεις που βιώνουμε γενικά σαν κράτος, αλλά και ειδικά ως ζωντανό κύτταρο αυτού, η Ελληνική Αστυνομία, μας έχουν οδηγήσει σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα. Ο συνδικαλισμός έχει υποστεί σαν θεσμός γενικά σφοδρότατο πλήγμα!!!

Η αδήριτη λοιπόν ανάγκη, που είναι διάχυτη σε όλους μας, για επανεκκίνηση από μηδενική βάση οδήγησε μια ομάδα συναδέλφων, με νέες φρέσκιες ιδέες, μακριά από αντιλήψεις και πρακτικές του παρελθόντος, να δημιουργήσουν κάτι νέο που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά!!!! Το όνομα αυτού του εγχειρήματος Σ.Κ.Α.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

Υπάρχουν μόνο πράγματα που μας ενώνουν, γιατί το συμφέρον όλων μας αξιότιμοι συνάδελφοι είναι ΕΝΑ και ΚΟΙΝΟ. Τέρμα πια η κατάντια της οδύσσειας χωρίς Ιθάκη… Ο συνδικαλιστικός συνδυασμός που δημιουργείται προσδοκά να καλύψει το κενό που υπάρχει. Θέλουμε να περάσουμε ένα νέο πνεύμα αντίληψης και νοοτροπίας, ικανό να αφυπνίσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους, ώστε τα νέα αυτά ήθη που πρεσβεύουμε, μαζί με το δυναμισμό και το πάθος μας για ανιδιοτελή πρόσφορα, να δημιουργήσουν τις ιδανικότερες συνθήκες για την επανεκκίνηση.

Είμαστε γεννημένοι αγωνιστές και θέλουμε να σας το αποδείξουμε έμπρακτα!!! Δεν ερχόμαστε ένα μηνά πριν τις εκλογές να ζητήσουμε τη στήριξη σας, αλλά τώρα, μέσα στη χειρότερη συγκυρία βγαίνουμε μπροστά και μάλιστα  απαιτούμε να μας κρίνεται αυστηρά για τις δράσεις, τις προτάσεις, τις ιδέες και τη φιλοσοφία μας…..

Οι αρχές πάνω στις οποίες στηριζόμαστε και θα τις διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού είναι:  ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!

Με εκτίμηση
Τα μέλη της συντονιστικής-οργανωτικής επιτροπής
της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης την ιδρυτική διακήρυξη 

Δείτε επίσης

Τιμή και δόξα στην Ελληνική Αστυνομία

Του δρος Κωνσταντίνου Δούβλη Για τους αναγνώστες μου, δεν είναι μυστικό ότι αγαπώ την έννομη …

6 Σχόλια

  1. ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

  2. Mια ομάδα, μια φιλία, μια παρέα νέων παιδιών, με αξιοπρέπεια, γνώσεις και όρεξη να προσφέρουν έρχεται να προχωρήσει και να κάνει ένα νέο μεγάλο βήμα μπροστά και δεν θα ξανακοιτάξει ποτέ ξανά πίσω, το αύριο είναι των νέων και το μέλλον θα το ορίσουμε εμείς οι νέοι συνάδελφοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *